Britisk Motor Show 2024 - Vind Et Olieskift

Magnus Walker besøger Classiko

Magnus Walker kiggede forbi vores nye Classiko-værksted under sit besøg i Danmark

I starten af april 2024 var den velkendte bilentusiast og Porsche-samler Magnus Walker på besøg i Danmark, hvor han fik en eksklusiv forpremiere på vores spritnye Classiko-værksted.

Magnus Walker, der er glødende Porsche-fan, blev inviteret til at se Classikos lokaler, da hans veje helt belejligt slog turen forbi Viborg.

Walker er en ægte entusiast, og det er tydeligt hvis man klikker sig forbi hans Instagram-konto, hvor han deler billeder af sin vilde passion med mere end 800.000 følgere fra hele verden

Under besøget fik Walker en rundvisning af Team Classiko, der viste ham rundt i vores ydmyge faciliteter. Hvert arbejdsområde er omhyggeligt planlagt for at sikre optimale arbejdsgange til arbejdet med de klassiske køretøjer.

Hos Classiko planlægger vi at holde en officiel åbningsreception senere på sæsonen, hvor interesserede og bilentusiaster er velkomne.

Hvis du ikke vil gå glip af den officielle åbning, kan du tilmelde dig til vores nyhedsbrev.

Kontakt Classiko

Har du spørgsmål, ønsker du at diskutere et potentielt projekt, eller har du brug for rådgivning om din klassiske bil?Vi er her for at hjælpe dig.

Udfyld kontaktformularen her på siden, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.